top of page

Sønderup Entreprise ApS

Sønderup Entreprise aps, har eksisteret siden 2015 og ejes af autoriseret kloakmester, Lasse Sønderup, som er den teknisk ansvarlige for virksomheden.

​​

Erfaringsmæssigt har Lasse arbejdet i branchen i 26 år, hvor han har været omkring mange forskellige og spændende opgaver. Arbejdet består hovedsageligt kloak arbejde, TV-inspektioner, forsikringsskader. Jordarbejde til ny by eller tilbygning, støbearbejde og som underentreprenør, for større entreprenørvirksomheder hvor entreprisesummerne ligger fra 10 tusinde til 260 ml.

Virksomheden ligger vægt på, at udføre et konditionsmæssig korrekt arbejde, og i den sidste ende få en tilfreds kunde.

Vores styrke:​​​

Vores styrke er vores alsidighed, og den erfaring vi har opnået gennem mange forskellige typer opgaver. Vi sætter en ære i at udføre alle opgaver, traditionelle eller komplicerede, i en høj kvalitet. Vi vil kendes for at være en troværdig og effektiv samarbejdspartner, der effektivt udfører alle typer opgaver inden for jord, kloak, beton, belægning og byggeri. Vi trives godt med udfordringer, og udvikler os undervejs.

Vores fundament består af 4 grundværdier

Kvalitet
Vi sætter en ære i at udføre 1.klasses håndværk og levere den aftalte kvalitet.

Kompetence
Vi løser opgaverne med kompetente og dygtige medarbejdere, og i konstruktiv dialog med vores kunder. Vi er alsidige og påtager os gerne komplicerede opgaver.

 

Ordentlighed
Vi handler med respekt for andre og sætter en ære i vores arbejde. Vi værner om vores medarbejderes sikkerhed og trivsel, og tager lærlinge under uddannelse.

 

God service
Vi er fleksible og yder gerne en ekstra indsats. Vi bidrager til et godt samarbejde, og vores erfarne medarbejdere har ofte forslag til løsninger der kommer vores kunder til gode.

 

Vi er Autoriseret Kloakmester
Sønderup Entreprise aps  er Autoriseret Kloakmester, og er tilknyttet Byggeriets Kvalitetskontrol A/S.

 

bottom of page